Hero circle mask

De basis

Bewegingsonderwijs is de basis van het onderwijs. Dat klinkt heel vreemd, maar als een kind een goed lichaamsbesef en bewegingspatroon heeft, gaat alles veel makkelijker: zowel het leren en schrijven als motorische handelingen.

Neem contact op

Motorische ontwikkeling

Om de motorische ontwikkeling van een kind goed in kaart te brengen, werken wij bijvoorbeeld aan de hand van een MQ scan. Dit is een gevalideerde scan die inzicht geeft in de motorische vaardigheden van het kind, de klas en de totale school. 

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er minimaal nodig is om de lessen uitdagend te houden voor kinderen. Wij stellen ieder jaar een pakket samen aan de hand van de benodigdheden in de betreffende zaal en de ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

 

Interesse?

Neem dan contact met ons op en vul aan de hand van een formulier jouw voorkeuren in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Download de bijlage voor meer informatie over onze diensten. 

Bewegingsonderwijs

Hoe gaan wij te werk?

Bekijk de video

Beweegpartner icon
YouTube icon

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, op zoek naar een tijdelijke vakleerkracht bewegingsonderwijs of juist op zoek naar een oplossing voor de lange termijn?

Neem contact op

Bewegingsonderwijs
Arjan Ouwedijk

Join ons team

Ben jij een gedreven en enthousiaste gymdocent of sportinstructeur? Is jouw drive om iedereen plezier in bewegen te laten ervaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team en kom in dienst of ga aan de slag als zzp'er

Kom in contact