Hero circle mask

Sportdagen

Meerdere klassen, scholen, dagen, wij weten wat we moeten doen om deze sportdag tot een groot succes te maken. Wij zorgen er voor dat de scholen niet meer om hoeven te kijken naar de organisatie van de sportdagen.  

Inrichting gymzalen 

Wij weten wat er minimaal nodig is om de lessen bewegingsonderwijs zo goed mogelijk in te richten met het beschikbare budget. Hierbij helpen wij scholen bij de beste inrichting van de gymzaal en zijn wij de schakel tussen de scholen, de verenigingen en de gemeente. 

Sportactiviteiten

Naast onze specifieke kennis binnen het onderwijs beschikken wij over veel kennis binnen een grote variatie aan sporten. Wij ondersteunen bij de organisatie van verschillende sportactiviteiten waar teambuilding en prestaties hand in hand gaan.

Motorisch remedial teaching 

De kinderen die motorisch minder vaardig zijn, helpen wij aan de hand van een Motorisch Remedial Teaching (MRT). Onze MRT- medewerkers gaan hierbij heel specifiek, in groepjes van maximaal 8 kinderen, aan de slag. De dagelijkse nieuwe oefeningen zorgen voor een prikkel waardoor het kind grote stappen zal kunnen maken op motorisch vlak.

Contact

Wil je gebruik maken van onze diensten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! 

Kom in contact

Overige diensten
Bart van Herk

Join ons team

Ben jij een gedreven en enthousiaste gymdocent of sportinstructeur? Is jouw drive om iedereen plezier in bewegen te laten ervaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team en kom in dienst of ga aan de slag als zzp'er

Kom in contact