Hero circle mask

WIJ NEMEN ALLE ZORGEN GRAAG WEG UIT DE ORGANISATIE

Coördinatie

Coördinatie

Absenties opvangen van docenten, tekorten ingevuld krijgen, beschikbaarheid zaalruimte, groot materiaal, klein materiaal, teamvorming, bijscholing, uitdagen van de docenten en nog veel meer punten dragen bij aan een kwalitatief goede les voor de kinderen. Wij nemen al deze zorgen graag weg uit de organisatie. Wij zijn het aanspreekpunt binnen de organisatie voor zowel de docenten, de directie als het bovenschoolse bestuur.

Coördinatie

Contact gemeente

Ook het contact met de plaatselijke gemeente over bijvoorbeeld zaal-beschikbaarheid of de inboedel van de zaal nemen wij op ons. De plaatselijke gemeente is partner in het zorgen voor kwalitatief goede accommodaties en inboedel. Dit zorgt ervoor dat wij samen met enthousiaste en gekwalificeerde vakdocenten, het beste uit het bewegingsonderwijs kunnen halen.

0-meting

Bij de start van de samenwerking zorgt Beweegpartner voor een 0-meting van de situatie omtrent het bewegingsonderwijs. Alle bevindingen worden in een kort en bondig adviesrapport besproken om zo gezamenlijk toekomstige doelen op de kaart te zetten.

Efficiënte indeling

Beweegpartner brengt de ideale situatie vanuit het oogpunt van de school in kaart en kijkt naar de meest efficiënte wijze van het indelen van de lessen bewegingsonderwijs per school en stichting. Wij creëeren daarnaast ook een efficiënte indeling door te zorgen dat de werktijden van de vakdocenten, de gymtijden en de beschikbaarheid van de zalen zoveel mogelijk in balans zijn met elkaar.

Absentie

Mocht er door absentie van een vakdocent een les niet doorgaan? Dan zorgt Beweegpartner in ruim 90% van de gevallen voor passende vervanging. Dit kan zijn door middel van een verschuiving van onze eigen docenten, externe inhuur bij een van onze partners of een unieke workshop vanuit een grote hoeveelheid aan partners die ons helpen binnen het onderwijs.

Aansturen vaksectie

Saamhorigheid en teambelang zijn voor Beweegpartner extreem belangrijk. Met de vaksectie sparren we dan ook graag over vakinhoudelijke zaken en delen we inspiratie en onze visie op het bewegingsonderwijs. Dit werkt bewezen motiverend en zorgt ervoor dat de docenten ook gebonden blijven aan de stichting of scholengemeenschap waarvoor ze werken.

Neem contact op 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de coördinatie van het bewegingsonderwijs? Wij vertellen graag meer!

Contact

Coördinatie
Reza Kastelijn

Join ons team

Ben jij een gedreven en enthousiaste gymdocent of sportinstructeur? Is jouw drive om iedereen plezier in bewegen te laten ervaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team en kom in dienst of ga aan de slag als zzp'er

Kom in contact