Hero circle mask

De beste gymlessen

Onze organisatie ontlast met veel plezier en kwaliteit scholen en stichtingen. Hiermee bieden wij kinderen het beste bewegingsonderwijs binnen de mogelijkheden die er zijn.

Vakdocenten

Vakdocenten missen in veel gevallen het team waarmee ze vakinhoudelijk problemen kunnen bespreken. Onze docenten, zzp of in dienst, maken deel uit van het team Beweegpartner. Samen zorgen we ervoor dat het aan kwaliteit, intensiteit, plezier en resultaat niet ontbreekt. 

Onze missie

Het is onze missie ieder kind in het basisonderwijs, gedurende de gehele basisschoolperiode, minimaal twee keer per week 45 min. bewegingsonderwijs te laten volgen onder begeleiding van een professional. 

Met plezier bewegen

Beweegpartner staat voor vrij en met plezier bewegen in een gestructureerde organisatie. Hier voldoen al onze lessen aan, want alleen dan resulteert bewegen in een maximaal rendement voor ieder individu.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een tijdelijke vakleerkracht bewegingsonderwijs of juist op zoek naar een oplossing voor de lange termijn? Neem dan contact met ons op!

Contact

Over ons
Simeon van Klaveren

Join ons team

Ben jij een gedreven en enthousiaste gymdocent of sportinstructeur? Is jouw drive om iedereen plezier in bewegen te laten ervaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team en kom in dienst of ga aan de slag als zzp'er

Kom in contact